• Головна
  • Структура
  • Статут
  • Офіційні документи
  • Правовий захист
  • Охорона праці
  • Контакти
  • Фотогалерея
  • Консультації


    Останні новини

    Переможці і лауреати міського етапу конкурсу дитячого малюнку "Охорона праці очима дітей - 2024" Славутицької міської організації Профспілки
    Траєкторія кар’єри випускників закладів вищої і фахової освіти: звіт МОНУ
    Компенсаційні виплати роботодавцям: зміни з квітня 2024 року

    Вісті з районів

    Вітання


    Організаційні ланки


    Децентралізація


    Корисні посилання

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
     




    X пленум ЦК Профспілки: підготовка до VІII З’їзду
     X пленум ЦК Профспілки: підготовка до VІII З’їзду29 жовтня 2015 року у Києві відбувся X пленум ЦК Профспілки працівників освіти і науки України. Засідання вели члени Бюро президії на чолі з Головою Профспілки Георгієм Трухановим.

    Метою засідання стали обговорення проектів основних документів VІII з’їзду Профспілки, стану його підготовки та зміни у складі керівних виборних органів Профспілки. Із доповідями з окреслених питань виступили заступник Голови Профспілки Любов Гарбаренко та голова мандатної комісії, голова Київської обласної ради Анатолій Цикалюк.

    Голова Профспілки Георгій Труханов акцентував увагу делегатів на першочергових завданнях, які сьогодні постають перед освітянською організацію у зв’язку з реформуванням галузі та новими законопроектами. «…І лише солідарність дій усіх ланок Профспілки і оперативне реагування на зміни, що відбуваються в усіх сферах суспільного життя, допоможуть у відстоюванні прав та гарантій освітян», – підкреслив очільник Профспілки. А для досягнення позитивного результату варто задіювати усі важелі й методи спілкування та тиску на владу – від подання електронних петицій на сайті Президента України до збору «живих» підписів учителів і викладачів, молоді, яка навчається, щодо недопущення звуження прав освітян при реформуванні галузі.

    До обговорення питання та висловлення своїх міркувань долучилися колеги з Києва, Тернополя, Львова, Вінниці та інших областей.

    Загалом учасники заходу ґрунтовно обговорили усі питання порядку денного й прийняли відповідні постанови щодо підготовки звітних документів до VІII з’їзду та Основних напрямів роботи на наступні п’ять років.

    Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

     
    Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України © 2010 - 2024