• Головна
  • Структура
  • Статут
  • Офіційні документи
  • Правовий захист
  • Охорона праці
  • Контакти
  • Фотогалерея
  • Консультації


    Останні новини

    Звернення Профспілок до Уряду щодо підвищення заробітної плати бюджетникам
    Переможці і лауреати міського етапу конкурсу дитячого малюнку "Охорона праці очима дітей - 2024" Славутицької міської організації Профспілки
    Траєкторія кар’єри випускників закладів вищої і фахової освіти: звіт МОНУ

    Вісті з районів

    Вітання


    Організаційні ланки


    Децентралізація


    Корисні посилання

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
     




    Держава заборгувала перед освітянами, - Гриневич
    Держава заборгувала перед освітянами, - ГриневичГолова комітету ВР наголосила, що системі освіти не вистачає популяризації творчих особистостей.

    Українська держава дуже заборгувала перед освітянами. Про це під час нагородження педагогів-учасників Всеукраїнського конкурсу «Освітній Оскар-2015» сказала голова Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради Лілія Гриневич.

    За її словами, в складний період для життя країни і для життя вчительства проведення конкурсу «Освітній Оскар-2015» є світлою подією, і через створення таких майданчиків для відзначення найкращих іде позитивний посил суспільству.

    Голова профільного парламентського комітету наголосила, що системі освіти дуже не вистачає популяризації натхненних, жертовних і творчих особистостей, які сьогодні працюють в системі освіти.

    Вона також зазначила, що незважаючи на російську агресію та складну економічну ситуацію все одно необхідно закладати базу для реформування системи освіти, найкраще зі змінами, які необхідні, знайомі освітянам.

    «Що б ми не писали у законі, яку б реформу не придумали, які б підручники не надрукували, у кінцевому рахунку все залежатиме від учителя, вихователя, керівника навчального закладу, методиста, кожної людини, кожної особистості, всіх, хто спільними зусиллями творить навчальний заклад. Бо саме там у дітей формується любов чи нелюбов до навчання, адже ставлення до пізнання нового виключно пов’язане з особистістю вихователя і вчителя», – підсумувала Лілія Гриневич.

    Освіта.ua

     
    Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України © 2010 - 2024