• Головна
  • Структура
  • Статут
  • Офіційні документи
  • Правовий захист
  • Охорона праці
  • Контакти
  • Фотогалерея
  • Консультації


    Останні новини

    Україна перейде на літній час: як і коли переводять годинники
    Пенсії і доплати-2024: що зміниться з 1 квітня
    Підсумки обласного етапу конкурсу "Охорона праці очима дітей - 2024"

    Вісті з районів

    Вітання


    Організаційні ланки


    Децентралізація


    Корисні посилання

    «    Березень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31




    РАДА ФПУ. Час вимагає від профспілок ефективних дій
    РАДА ФПУ. Час вимагає від профспілок ефективних дійВ сучасних умовах реформування соціальної та економічної сфер, загострення соціальних проблем головним пріоритетом для Федерації профспілок та її членських організацій залишається забезпечення надійного захисту законних прав та інтересів працівників. На цьому наголошували учасники засідання Ради ФПУ, що відбулось 25 лютого. Вів засідання Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий.

    Головними темами дискусії під час заходу стали основні документи VII З’їзду Федерації профспілок України, що відбудеться у Києві 24 березня.

    З інформацією «Про Звіт Ради ФПУ про роботу з квітня 2011 року – березень 2016 року та проект постанови VІІ З’їзду ФПУ «Про Звіт Ради Федерації профспілок України про роботу з квітня 2011 року – березень 2016 року» витупив Голова ФПУ Григорій Осовий. Він підбив підсумки діяльності Федерації профспілок за цей період, окреслив пріоритетні завдання, що стоять перед профспілками в умовах загострення соціально-економічної ситуації в Україні.

    Члени Ради ФПУ також обговорили питання «Про проект про проект Стратегії діяльності Федерації профспілок України на 2016–2021 роки «Європейський вибір», «Про проект змін до Статуту Федерації профспілок України», «Про проекти резолюцій VІІ З’їзду Федерації профспілок України», «Про Проект Регламенту VII З’їзду Федерації профспілок України», «Про робочі органи та редакційні комісії VІІ З’їзду Федерації профспілок України», «Про пропозиції щодо складу Статутної комісії ФПУ та її голови», «Про Відкритий лист Ради Федерації професійних спілок України до Президента України, Кабінету Міністрів України, народних депутатів України, працівників – застрахованих осіб у фондах соціального страхування» та інші.

    Присутні на засіданні були також ознайомленні з інформацією про висунення кандидатур на посаду Голови ФПУ.

    Прес-центр ФПУ

     
    Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України © 2010 - 2024