• Головна
  • Структура
  • Статут
  • Офіційні документи
  • Правовий захист
  • Охорона праці
  • Контакти
  • Фотогалерея
  • Консультації


    Останні новини

    Україна перейде на літній час: як і коли переводять годинники
    Пенсії і доплати-2024: що зміниться з 1 квітня
    Підсумки обласного етапу конкурсу "Охорона праці очима дітей - 2024"

    Вісті з районів

    Вітання


    Організаційні ланки


    Децентралізація


    Корисні посилання

    «    Березень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31




    Зустріч з Сергієм Тігіпко
    Зустріч  з Сергієм Тігіпко3 березня у Будинку спілок відбулася зустріч членів Ради Федерації профспілок України та делегатів VI з’їзду ФПУ з Віце-прем’єр-міністром-Міністром соціальної політики України Сергієм Тігіпко. На зустрічі обговорювалося виконання обіцянок Уряду профспілкам, що були дані Президентом на початку своєї діяльності, взаємодія органів виконавчої влади з профспілками під час вирішення соціально-економічних питань, хід проведення пенсійної реформи, інші актуальні для української громадськості питання. У своєму виступі Голова Федерації профспілок України, народний депутат Василь Хара зупинився на особливостях за нинішніх умов проведення соціального діалогу та порушив проблеми реформування ринку праці, проведення пенсійного реформування тощо.
    Віце-прем’єр-міністр-Міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко зауважив, що «нормально сприймає усі критичні зауваження», деякою мірою їх вважає за справедливі.Також він повідомив, що Уряд уже практично підготував проект закону, який стосуватиметься легалізації зарплат у рамках боротьби з тіньовою економікою. Обговорюючи питання пенсійної реформи, Сергій Тігіпко не погодився з критикою профспілок щодо складових пенсійного реформування.
    У виступах профспілкових лідерів, які представляють конкретні трудові колективи і організації працівників на місцях,зазначалося, що переймаються проблемою пенсіонерів, як і працюючих, але бачать інше її розв’язання, виступили зі своїми пропозиціями та зауваженнями. Всі виступаючі одностайно заявили, що завдяки таким реформам ми не виходимо з бідності, а крокуємо ще у більші злидні».

    vystup_v_xara.doc [61,5 Kb] (cкачиваний: 362)

     
    Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України © 2010 - 2024