• Головна
  • Структура
  • Статут
  • Офіційні документи
  • Правовий захист
  • Охорона праці
  • Контакти
  • Фотогалерея
  • Консультації


    Останні новини

    Україна перейде на літній час: як і коли переводять годинники
    Пенсії і доплати-2024: що зміниться з 1 квітня
    Підсумки обласного етапу конкурсу "Охорона праці очима дітей - 2024"

    Вісті з районів

    Вітання


    Організаційні ланки


    Децентралізація


    Корисні посилання

    «    Березень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31




    Микола Азаров: Відсутність соціальної справедливості унеможливлює економічне зростання
    Микола Азаров: Відсутність соціальної справедливості унеможливлює економічне зростанняВідсутність соціальної справедливості в Україні є чинником, який унеможливлює стабільне економічне зростання. Про це заявив Прем’єр-міністр Микола Азаров на засіданні круглого столу "Справедливе суспільство ХХІ сторіччя: критерії, перспективи, ризики".

    "Відсутність соціальної справедливості підриває стабільність у суспільстві. Це – дестабілізуючий фактор, який підриває сталий економічний розвиток у країні", - сказав Глава Уряду.

    Микола Азаров наголосив, що питання справедливості й довіри є ключовими для Уряду. "Втрата довіри – не менший виклик для Уряду, ніж вирішення фінансових проблем. Будь-які кроки, спрямовані на боротьбу з кризою, коштують владі набагато дорожче, якщо вони не сприймаються суспільством. Саме тому проголошені нові соціальні ініціативи – це тільки початок політики відновлення справедливості в країні. Нам потрібно повернути нашим людям відчуття соціальної захищеності", - зазначив Прем’єр-міністр.

    За його словами, наші громадяни постійно стикаються із соціальною несправедливістю. Зокрема, це стосується розподілу матеріальних благ, пільг, якості та доступності медичних послуг.

    Глава Уряду підкреслив, що соціальні ініціативи Президента спрямовані на те, аби виправити цю ситуацію. "Ефективною соціальна політика буває тільки тоді, коли вона справедлива. Нові соціальні ініціативи спрямовані на усунення всього комплексу дисбалансів. Ті, хто потребують підтримки, мають її одержувати. Йдеться про системні заходи – від регулювання цін на ліки до відновлення рівного доступу до медпослуг та освіти", - сказав Прем’єр-міністр.

    Урядовий портал


     
    Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України © 2010 - 2024