• Головна
  • Структура
  • Статут
  • Офіційні документи
  • Правовий захист
  • Охорона праці
  • Контакти
  • Фотогалерея
  • Консультації


    Останні новини

    Пенсії і доплати-2024: що зміниться з 1 квітня
    Підсумки обласного етапу конкурсу "Охорона праці очима дітей - 2024"
    Допомога ЗСУ

    Вісті з районів

    Вітання


    Організаційні ланки


    Децентралізація


    Корисні посилання

    «    Березень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31




    В центрі уваги обласної організації Профспілки
    В центрі уваги обласної організації Профспілки В обласній організації Профспілки продовжуються звіти виборних профспілкових органів про роботу, проведену у 2012 році. Станом на 12.11.12р підвели підсумки діяльності сім міських та районних організаційних ланок.
    Зокрема, 8 листопада 2012 року в Козинській ЗОШ І-ІІІ ступенів зібрались голови первинних профспілкових організацій Обухівського району щоб підвести підсумки роботи у поточному році.
    Голова районної організації галузевої Профспілки Віра Іванівна Соколенко ознайомила присутніх з основними напрямками роботи та позитивними надбаннями організації у питаннях соціально-економічного захисту спілчан району.
    В доповіді відзначалось, що завдяки конструктивній співпраці з соціальними партнерами вдалось забезпечити розвиток та удосконалення освітньої системи району, створити необхідні умови для творчої праці педагогічних працівників, їх професійного росту.
    Проведені сторонами заходи з виконання норм і положень Угоди сприяли підвищенню ефективності роботи закладів освіти, реалізації на основі Угоди професійних, трудових, соціально-економічних прав і гарантій працівників, поліпшення умови праці, реалізації заходів на створення безпечних умов праці і навчання.
    Значна увага з боку районної організації приділялась питанням оздоровлення педагогів та їх дітей, спортивно-оздоровчій та культурно-масовій роботі. В педагогічних колективах району створено творчий, доброзичливий мікроклімат.
    В обговоренні доповіді взяли участь голови первинних профспілкових організацій Козинської ЗОШ І-ІІІ ст. Пархоменко С.Є., ДНЗ “Ялиночка” смт. Козин Гніздовська Н.В., Деревянської ЗОШ І-ІІ ст. Гончарук В.М., Української ЗОШ І-ІІІ ст. Неліпа О.О., Красненської ЗОШ І-ІІ ст. Кияниця Л.М..
    В ході обговорення, обміну думками сформувався висновок про необхідність поглиблення соціального діалогу, удосконалення соціального партнерства.
    Позитивним прикладом такої співпраці є відношення до працівників у дошкільному навчальному закладі “ Ялинонька”, де за рішенням Козинської селищної ради проводиться доплата педагогічним працівникам в розмірі 50% до посадового окладу та 40% обслуговуючому персоналу.
    Разом з тим, учасників засідання ради хвилювали питання не тільки участі профспілки в соціальному діалозі, співпраці з органами місцевої влади, а й виплати заробітної плати, розміри винагород працівникам за сумлінну працю і зразкове виконання службових обов’язків, підвозу педагогічних працівників до місця роботи та інше.
    Перед учасниками зібрання виступив заступник голови обласної організації Профспілки Остапенко О.В., який ознайомив присутніх з основними досягненнями Київської обласної організації, та галузевої Профспілки 2012 році. У виступі окреслено деякі напрямки їх діяльності щодо захисту соціально-економічних прав і гарантій працівників галузі на перспективу.
    Рада районної організації прийняла постанову з питання, що розглядалось, визначивши завдання на 2013 рік.
    Голови профспілкових комітетів ознайомились з експозицією шкільного музею всесвітньо відомого поета Андрія Малишка, уродженця Обухівщини, вшанувавши його 100-річний ювілей та відвідали музей видатного українського оперного співака Анатолія Солов’яненка.

    Президія обласної організації Профспілки

     
    Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України © 2010 - 2024