• Головна
  • Структура
  • Статут
  • Офіційні документи
  • Правовий захист
  • Охорона праці
  • Контакти
  • Фотогалерея
  • Консультації


    Останні новини

    Україна перейде на літній час: як і коли переводять годинники
    Пенсії і доплати-2024: що зміниться з 1 квітня
    Підсумки обласного етапу конкурсу "Охорона праці очима дітей - 2024"

    Вісті з районів

    Вітання


    Організаційні ланки


    Децентралізація


    Корисні посилання

    «    Березень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31




    Чергове засідання президії ЦК Профспілки
    Чергове засідання президії ЦК Профспілки10 грудня, у Будинку спілок відбулося чергове засідання президії Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України.

    На початку засідання Голова Профспілки Георгій Труханов акцентував увагу на основному питанні порядку денного – рішенні п’яти бюджетних профспілок відтермінувати проведення спільного засідання президії «Про оплату праці працівників бюджетної сфери» у зв’язку з завершенням повноважень діючого Уряду.

    Георгій Федорович ознайомив із діями ЦК Профспілки щодо вирішення питання затримки заробітних плат учительству України. Зокрема, він зазначив, що зі сторони освітян було зроблено увесь комплекс необхідних заходів – надіслано відповідні листи до органів влади, виступи та заяви керівництва у ЗМІ, участь у телевізійних передачах, прес-конференціях, створення інформаційного поля навколо проблеми невиплати та нестачі коштів для закриття фінансового року на належному рівні, що у деякій мірі й допомогло вирішенню питання. Наразі затримки ліквідовуються.

    Проте залишається відкритим питання бюджету 2013 року і дотримання необхідних соціальних стандартів для освітян, яке Профспілка тримає на контролі та одразу розпочне роботу з цього напряму з новою владою.

    Президія обговорила й затвердила перспективний план основних заходів ЦК Профспілки на 2013 рік та розглянула зміни та доповнення до Положення про Всеукраїнський громадський огляд-конкурс стану умов і охорони праці в навчальних закладах, установах, підприємствах та організаціях Міністерства освіти і науки, молоді і спорту України.

    За матеріалами ЦК Профспілки

     
    Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України © 2010 - 2024