• Головна
  • Структура
  • Статут
  • Офіційні документи
  • Правовий захист
  • Охорона праці
  • Контакти
  • Фотогалерея
  • Консультації


    Останні новини

    Визначено переможців ХІІІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024»
    Звернення Профспілок до Уряду щодо підвищення заробітної плати бюджетникам
    Переможці і лауреати міського етапу конкурсу дитячого малюнку "Охорона праці очима дітей - 2024" Славутицької міської організації Профспілки

    Вісті з районів

    Вітання


    Організаційні ланки


    Децентралізація


    Корисні посилання

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
     




    Звіт президії ради
    3 лютого 2011 року у приміщенні Федерації профспілок України відбувся щорічний звіт президії ради Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України про роботу у 2010 році з порядком денним: «Про основні напрямки діяльності обласної організації Профспілки щодо реалізації рішень VІІ з’їзду Профспілки працівників освіти і науки України”.
    У доповіді голови обласної організації Профспілки Цикалюка А.Д., та у виступах відзначені основні напрямки діяльності організаційних ланок щодо забезпечення захисту законних прав та інтересів членів Профспілки.
    Окреслюючи завдання обласної профспілкової організації на перспективу, учасники зібрання наголосили на необхідності боротьби за збереження соціальних гарантій для працівників галузі, забезпеченні принципової позиції Профспілки на гідну оплату праці педагогічних працівників, необхідності пошуку нових форм та методів впливу профспілкових організацій на вирішення сучасних освітянських проблем, розширення механізмів соціального партнерства.
    Члени ради наголосили на занепокоєності спілчан щодо обмеження державою їх трудових прав та соціальних гарантій та висловили низку критичних зауважень відносно багатьох пунктів Податкового кодексу, Положення про атестацію педагогічних працівників, проекту Пенсійної реформи.
    Рада прийняла постанову з питання, що розглядалось.
    Відбулося також засідання президії ради, де розглядалися питання, що стосуються організаційно-фінансового забезпечення структурних ланок обласної профспілкової організації.
    В роботі засідання взяли участь та виступили заступник голови ЦК Профспілки Гарбаренко Л.А. та заступник голови обласної ради профспілок Герус С.М.

    Для ознайомлення з текстом постанови ради натисніть тут: postanova_radu.doc [444,5 Kb] (cкачиваний: 398)



     
    Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України © 2010 - 2024