• Головна
  • Структура
  • Статут
  • Офіційні документи
  • Правовий захист
  • Охорона праці
  • Контакти
  • Фотогалерея
  • Консультації


    Останні новини

    Чорнобильська аварія: найбільша техногенна катастрофа минулого століття
    Засідання Ради Київської обласної організації Профспілки
    Визначено переможців ХІІІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024»

    Вісті з районів

    Вітання


    Організаційні ланки


    Децентралізація


    Корисні посилання

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
     




    День знань країна зустрічає у складний час, - президент
    День знань країна зустрічає у складний час, - президентУ День знань Президент України Петро Порошенко відвідав Київський військовий ліцей імені І.Богуна, де взяв участь у церемонії з нагоди початку нового навчального року.

    Вітаючи ліцеїстів зі святом, Глава держави зазначив, що сьогодні в Україні зростає престижність військової служби, а ті, хто служить у Збройних Силах, по праву повертають собі статус справжньої еліти суспільства. «Вперше за часи існування сучасної України військові стали об’єктом любові, підтримки і гордості всього народу. Я знаю, що така солідарність надає впевненості та мужності», - сказав Петро Порошенко.

    Президент також наголосив, що українське військо завжди буде об’єктом першочергової уваги держави. Армію очікує переозброєння, а поява високотехнологічної зброї потребує не лише військового хисту, але й високого інтелектуального рівня, зауважив Глава держави.

    Петро Порошенко з сумом констатував, що сьогоднішній День знань країна зустрічає у надзвичайно складний для неї час. «Ситуація ще більше загострилася останніми днями. Проти України зараз розпочалася пряма, неприхована агресія з боку сусідньої держави. Це докорінним чином змінює обстановку у зоні бойових дій, ставить нові, на порядок складніші питання перед нашими силовими структурами», - зазначив він.

    За словами Президента, зараз проводиться ретельний аналіз подій останнього тижня. «Висновки будуть серйозні, зокрема, і кадрові», - заявив він.

    Президент наголосив, що під час захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності країни українські військовослужбовці проявляють мужність і героїзм. «Вони демонструють високий професіоналізм, патріотизм і, головне, безмежну відданість Україні. Перед вами достойні приклади служіння Батьківщині, тому що серед учасників АТО є ваші батьки, брати, родичі та друзі», - сказав Петро Порошенко.

    Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять випускників ліцею, які віддали своє життя, захищаючи Україну.

    Після цього Глава держави взяв участь у церемонії вручення погонів ліцеїстам-першокурсникам. Він побажав майбутнім військовослужбовцям успішного навчального року, доброго здоров’я та нових досягнень. Підрозділи ліцею пройшли перед Президентом урочистим маршем.

    Петро Порошенко також коротко поспілкувався з батьками ліцеїстів, які були присутні на церемонії.

     
    Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України © 2010 - 2024